JOBBA HOS OSS

MARKNADSLEDARE MED NÖJDA MEDARBETARE

 
MONIER är marknadsledande, men inte bara som takleverantör. Över 95% av de nyanställda stannar i minst 2 år och vi strävar efter att vår arbetsplats ska bli den bästa arbetsplatsen. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi söker ständigt efter kunniga medarbetare som vill växa med oss och vi anställer gärna engagerade, ansvarstagande och lösningsorienterade personer, som delar våra värderingar. Vår värdegrund präglas av respekt, öppenhet, och innovation.
 
Vi vet att nöjda medarbetare och fungerande team ger nöjda kunder och vi lägger stort fokus vid hälsa och säkerhet, som vi har som högsta prioritet. Därför jobbar vi hårt för att förbättra arbetsmiljön och skapa goda förutsättningar för att alla medarbetare som delar företagets värderingar ska kunna visa sitt engagemang i arbetet varje dag. 
 
Vi tror även att personer som ges utrymme att växa trivs och väljer att stanna kvar hos oss. På MONIER erbjuder vi möjlighet till att utvecklas i arbetet och att kunna påverka sin arbetssituation,  och allas insats är avgörande för att vi ska nå våra mål. Vi samverkar inom - och mellan länderna, och alla ges möjlighet till en vidare karriär inom vårt affärsområde och internationellt.
 

Vi tror på kraften i konstruktiva samtal och dialog och vi har många konkreta exempel på idéer som resulterat i produktutveckling. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare uttrycker stolthet över att jobba för Monier. 75 % har i den senaste medarbetarundersökningen angett att de skulle rekommendera andra att arbeta hos oss.

Om du är intresserad av att jobba på Monier eller något av de andra bolagen i BMI Group kan du besöka vår jobbsida här:

Careers with BMI Group