Monier - En del av BMI Group

Monier är en del av BMI Group, som är världsledande leverantör av material för tak. Vi har ett brett sortiment med såväl taktegel som betongpannor och andra kompletterande produkter för taket.
 
Samtidigt är vi ett väldigt lokalt företag som jobbar nära våra kunder och marknader. Vi är marknadsledande, men inte bara som takleverantör. Vi vill också påstå att vi är ledande som arbetsgivare inom vår sektor. Vi lägger stort fokus vid hälsa och säkerhet för våra medarbetare. För vi tror att den som känner sig trygg och mår bra på sin arbetsplats gör ett bra jobb och vill stanna. Det visar också vår senaste medarbetarundersökning där över 80 % säger att de är mycket stolta över att jobba för MONIER och att 75 % starkt skulle rekommendera andra att arbeta hos oss.
 
I Sverige har Monier ca 100 anställda och två fabriker samt huvudkontor i Malmö och Stockholm. Fabriken i Jönåker producerar betongtak och fabriken i Vittinge tegeltak.
Frakt_Leverans_12.jpg

MONIER HAR TAKPANNAN DU BEHÖVER – OAVSETT BEHOV

MONIER har takpannan för ditt hus. Vi har exklusiva pannor för klassisk arkitektur och smarta, kostnadseffektiva pannor för moderna hus. Som till exempel välkända produkter som Vittinge, Jönåkerpannan och KDN. Vi erbjuder både tradition och innovation samlat under ett varumärke – MONIER.


 

HUSETS VIKTIGASTE SKYDD – OCH VI TESTAR DET STÄNDIGT

Taket är husets viktigaste skydd mot väder och vind. Därför testar och utvecklar vi hela tiden våra produkter och metoder. Våra underlagstak, specialpannor och tillbehör testas lika noggrant som pannorna. Resultatet är ett tak utan svaga punkter och som ökar värdet på ditt hus. 

 

PÅLITLIGHET I ALLA LED

Vi vill att våra kunder ska se oss som sitt första val för ett kvalitetstak. Därför inser vi att logistik, säkerhet och hjälp att välja tak är en viktig del av vårt erbjudande. Vi arbetar nära våra återförsäljare t.ex. genom att beräkna hur mycket av varje produkt som behövs för det kompletta taket.
 Du får mer än ett tak från oss – du får kunskap och trygghet också.
 

VÄRLDSLEDANDE – AV EN ANLEDNING

BMI Group är den världsledande leverantören inom takmaterial, taktillbehör och skorstenar. Vi är stolta över vår tradition och över att vara den största leverantören av takmaterial i Sverige

 

Jobba hos oss