Wakaflex tätningssystem

Wakaflex - enkelt och effektivt

Är du ute efter fungerande och praktiskt tätningsmaterial som underlättar arbetsprocessen? Bra tätning vid en takkonstruktion är grundläggande för ett hållbart slutresultat. Förr var blyplåtar populära vid skapandet av flexibla övergångar mellan byggnadsdelar, men på grund av blyets miljöbelastande egenskap blir de tacksamt nog allt mer sällsynta.

R

Wakaflex är ett tätningsmaterial som fungerar perfekt vid övergångar. Med Wakaflex kan du känna dig trygg med att takkonstruktionen håller sig torr. Wakaflex-rullarna är smidiga att använda, materialet är elastiskt och formbart och du monterar Wakaflex enkelt med vanliga handverktyg som sax och tumstock. Produkten är självhäftande och självvulkande vilket öppnar upp för många användningsområden. Perfekt för dig som vill leverera kvalitet utan krångel och hålla kostnaderna nere. 

Denna universalprodukt finns i flera olika färger och kan användas för avteckning mot skorsten, takkupor, vägg, takfönster m.m. Ladda gärna ner vår broschyr där du finner mer fakta om produkten. Som världsledande leverantör av material för tak delar vi på Monier gärna med oss av tips och råd på hur du bäst bör gå tillväga för ett så bra slutresultat som möjligt – så tveka inte med att höra av dig.

Wakaflex anv

SkorstenRörM-GlueTätningssystem