Renovera taket

dags att byta tak? Välkommen till Monier! 

Står du inför en takrenovering?  Eftersom husägare oftast byter tak bara en gång under sin livstid, är det viktigt att göra det ordentligt. 

ingenting är dyrare än billiga tak

Men hur ska man som husägare veta vad som döljer sig under takpannorna? Vi på Monier vet

  • att det oftast läcker vid kanter och genomföringar och att detta inte alltid upptäcks i tid. 
  • att takmålning inte förlänger livslängden på taket utan snarare ökar risken för skador.
  • att man får ett garanterat tätt tak genom att renovera alla takets delar.

 

Vattentät garanti

Ett tak blir aldrig starkare än sin svagaste punkt. Det enklaste sättet att få ett tak med lång hållbarhet och garanterad funktion är ett välja ett taksystem från Monier.  Då får du också vår 15-åriga Tätt Tak garanti som är marknadens mest omfattande garanti. Den ger dig långt större trygghet än alla andra på svenska marknaden förekommande garantier på separata komponenter. Om så behövs byter vi ut hela taket utan extra kostnad, så säkra är vi på våra produkter och taksystem.

 

BETONG ELLER TEGEL – VAD SKA JAG VÄLJA?

Vad vill ditt hus ha för tak? Kanske passar ett traditionellt tegeltak från Vittinge bäst? Vill du ge huset ett modernt utseende, tipsar vi om Minster, en elegant betongpanna som vunnit ett designpris? Eller kanske Jönåker Polar med en värmereflekterande yta som ger ett behagligare inomhusklimat sommartid? 

Det finns många anledningar att titta igenom hela vårt produktutbud innan du slutgiltigt bestämmer dig för ditt nya tak.

Ett het tips är också vårt nätverk av professionella takläggare, Monier Takpartners, som kan hjälpa dig från planering till färdiglagt tak.
Och oavsett takfråga är du alltid välkommen att kontakta oss på takinfo@monier.com eller 08-555 660 60.