Renovera ditt tak

Kloka husägare tänker på taket först. Självklart vill vi att du ska välja en snygg takpanna som passar till just ditt hus. Betongpannor håller i många år, Taktegel dubbelt så länge, men hur ser det ut under pannorna? Taket är så mycket mer än bara det som syns! Under ytan finns stora möjligheter att spara energi, passa på att isolera! Ta bort tjärpappen och lägg på Divoroll som underlagstak, då får du ett tak som andas. När du väljer ett tak från Monier får du hela taket, med alla nödvändiga tillbehör som gör att taket är säkert, tryggt och uppfyller alla gällande krav. Med hjälp av en Monier Takpartner blir jobbet också enklare, dessutom har du rätt till ROT-avdrag för arbetskostnaden. Vi hjälper dig hela vägen med din takrenovering!

Takrenovering

Kom igång med takrenoveringen

Det är lätt att gå direkt på det roligaste; valet av panna, men vi vill faktiskt att du börjar inifrån! Här är åtta frågor som får dig att komma igång med din takrenovering:

Hittar du inte svaren eller har du fler frågor? Kontakta vår Kundtjänst så hjälper de dig! 08-555 660 60 eller takinfo@monier.com