TAKET I FOKUS NR1 2010
Nytt år - nya tak!

God fortsättning på det nya året! Ett år som vi på Monier är övertygade kommer att bli ett toppenår. Vi ser redan en stor efterfrågan på takprodukter till renoveringssektorn och vi kör båda fabrikerna i Sverige på full styrka för att kunna möta den ökade efterfrågan och leverera i tid!

Nytt år innebär också nya priser, om du inte fått eller vill ha fler exemplar av prislistan så hör av dig till takinfo@monier.com, du kan också beställa fler produktkataloger på samma mailadress.

I det här första numret 2010 berättar vi bland annat om vår fantastiska panna Jönåker Protector och om hur Takshopen kan öka din lönsamhet.

Trevlig läsning  och ett fortsatt Gott 2010 för alla er med Taket i Fokus!

Håkan Wanselius, Sales Director Nordic and Baltic

Skyddande panna

Protector är en skyddande yta som är hårdare än vanlig ytfärg och är blank. Den har 30 procents längre livslängd än vanligt ytbehandlade betongtakpannor och kunden får ett blankare tak som ser nytt ut längre.

Läs mer 
Bygg en takshop

Förbättra din butik och öka försäljningen. Marknaden för renovering växer och blir alltmer lönsam, det gäller självklart också tak. Men pannor, tillbehör och specialpannor kan vara tunga och besvärliga att hantera i din butik. Om du inte har en takshop från Monier, förstås.

Läs mer 
Säkerhet hela vägen

Monier tar hälsa och säkerhet på stort allvar och har en målsättning som är noll olyckor! För att hjälpa organisationen att klara detta mål anställdes Johan Gahnström, hälsa och säkerhetsrådgivare för fyra år sedan. Han stöttar och visar chefer och medarbetare inom företaget hur de ska jobba med hälsa och säkerhet, men ger också kurser i säkerhet på tak för takläggare.

Läs mer 
Sadeltak eller Mansard

I vår artikelserie om tak har vi kommit till olika typer av lutande tak, det vanligaste är förstås sadeltaket eller så kallat åstak. Här beskrivs också mansardtak, valmat tak och säteritak som är varianter på sadeltaket.

Läs mer 
Notiser
  • Ny Produktutvecklare
  • Prislistor och kataloger
  • ROT-avdrag även 2010
  • Julgåva till WWF
Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..