TAKET I FOKUS NR 6 2010
Gott Nytt år i Takets tecken!

Vi vill från Monier tacka för ett fantastiskt takår. En stark renoveringsmarknad från privata och professionella bostäder kännetecknar 2010.  Nu har vädret skapat ett tillfälligt lugn på marknaden men vi kör vår produktion av Vittinge Tegelpanna och Jönåker Betongpanna för fullt under hela vintern för att kunna serva våra kunder på bästa möjliga sätt när marknaden drar igång igen på allvar 2011.
Vi skrev i förra numret om energieffektiva lösningar gällande tak och hur vi förbereder oss där för att möta kommande behov. Här kan ni läsa om ett intressant klimatsmart projekt som vi är med och sponsrar ihop med A-Hus, samt vårt deltagande på lågenergimässan i Stockholm.
Vädret och snön ger också tillfälle att särskilt titta på snösäkerheten på taken, vilket vi upppmärksammar i detta nummer av Taket i Fokus.


Från oss alla till er alla!

En riktig God Jul & Gott Nytt År

Fredrik Heijel och Mats Söderkvist
Key Account & Sales Team Managers 

Snösäker vinter!

Vintern har kommit med stormsteg och med förra vinterns alla snöolyckor i åtanke vill vi påminna om hur viktigt det är med fullgott snörasskydd på taken.

Läs mer 
Klimatsmart hus med Divoroll Top RU

A-hus, Vattenfall och Volvo bygger klimatsmarta villor i ett projekt kallat One Tonne Life. Monier sponsrar projektet med underlagstaket Divoroll Top RU då den är fuktsäker och tillåter mer isolering eftersom man inte behöver luftspalt.

Läs mer 
Monier på mässa för lågenergihus

På mässan ”Lågenergihus” i Stockholm i början av december visade Monier upp de senaste energibesparande takinnovationerna; isolering, solenergisystem och underlagstak.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..