TAKET I FOKUS NR 5 2011
Vi går mot ljusare tider!

Även om det nu blir mörkare här i Sverige för var dag så är vi faktiskt ett steg närmare vändningen. Och nu har vi genomfört vår första solcellsinstallation i Södra Stockholm. Solen förmår taket att generera energi.  

Höstens erfarenhetsmöten, med "våra" enastående takläggare är genomförda. Vi på Monier har lärt oss massor. Tack för ert engagemang för framtidens tak!

Vårt arbete med att etablera en ny standard i takshopparna hos våra kära återförsäljare fortgår med oförminskad styrka. Och under oktober har våra säljare hjälpt takläggare över hela landet från Skåne till Norrbotten att lägga tak som andas. Och "oj så enkelt det är att lägga", som någon sa. Framtidens tak är verkligen redan här.

Det vi vill det kan vi och det ska vi göra tillsammans. Det bästa har vi ännu inte sett.

Trevlig läsning!

Fredrik Heijel och Fredrik Silfver, Key Account och Sales team managers

Första solcellsinläggningarna är klara!

Monier har nu tagit första stegen mot att bli en spelare på marknaden för solenergi och vi har levererat våra första solcellsanläggningar.

Läs mer 
Vi lär oss från våra Partner Club takläggare

Samtal med våra partners är den viktigaste källan i vårt utvecklingsarbete. I år genomfördes Partner Club erfarenhetsmöten i Halmstad och Sundsvall.

Läs mer 
Grattis till Fredrik och Lisa i Umeå!

Höstens "Vinn ett tak" tävling på alltomtak.se lockade ett rekordantal deltagare. Vinsten gick den här gången till Umeå.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..