TAKET I FOKUS NR 4 2011
Tak som andas - vem kan säga nej tack till det?

Visste du att Sverige och Finland har högst andel allergiker bland barn i Europa? (källa:The Lancet, 2011) I den mån vi på Monier kan bidra till att vända denna sorgliga utveckling så vill vi göra det. Därför gör vi kampanjer för att få ut Divoroll hos takläggare i Sverige i höst. Vi tror att tiden är inne för ett underlagstak som andas. Dessutom är det enkelt och effektivt att lägga.

Vittinge, denna nationalklenod bland taktegel, har fått en syster som heter Vittinge Nova. Vittinge Nova är en blandning mellan det bästa från Vittinge original och ett modernt objektstaktegel.

I höst är våra säljare ute och städar våra takshopar och uteställ. Ställen är kanske inte bredast i Sverige, men passionen, vår passion för kompletta tak är den största i Europa!

Vi har växlat in på vägen mot framtiden, med bättre och mer lönsamma taklösningar. Ska vi gå den vägen tillsammans?

Trevlig läsning!

Fredrik Heijel och Fredrik Silfver, Key Account och Sales team managers

Monier presenterar en ny lysande stjärna : Vittinge Nova!

Kombinera den klassiska Vittingeprofilen med hög teknisk prestanda och du får Vittinge Nova! Dessutom är den mycket lätt att lägga och väldigt prisvärd.

Läs mer 
TAK SOM ANDAS - Divoroll

PCN Bygg i Kungälv har tagit ett beslut - att aldrig använda något annat än Divoroll underlagstak, oavsett vilket tak som ligger ovanpå. "Inte bara husägarna utan även konsulter och besiktningsmän tycker att Divoroll är revolutionerande" säger Christer Nyström på PCN Bygg. Det är självklart att man vill ha ett tak som andas!

 

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..