TAKET I FOKUS NR 4 2010
Taket bör ligga överst!

Taket bör ligga överst, så löd en rubrik i en tidning i sommar som uppmanade alla att ha taket överst på sin renoveringslista. Klokt tycker vi, och många med oss! Sommaren har varit helt fantastisk på alla sätt, inte minst med tanke på takförsäljningen. Tack till alla er som jobbat i sommar så svetten lackat, på taken och i butikerna. Våra fabriker går för fulla maskiner och produktionen går på högvarv, så vi ser gärna att solen och värmen fortsätter långt in på höstkanten.

Vi vill också passa på att tacka alla som förstått den moderna tekniken. Vi ser att allt fler  i första hand väljer Divoroll och det innebär bara fördelar för alla, inte minst för takläggaren som vinner tid och bättre arbetsförhållanden.

Mer modern teknik kan ni också läsa om i detta nummer av Taket i Fokus, där vi återigen slår ett slag för vår Takkalkylator och berättar om Framtidens tak.

Trevlig läsning!

Mats Söderkvist och Fredrik Heijel
Sales team Managers, Monier Sverige

Framtidens tak sparar energi

Det kommer ständigt nya krav på att bygga lågenergihus. Monier utvecklar just nu ett flertal produkter som leder i den riktningen. Energieffektivare isolering, solpaneler och en panna som bryter ned giftiga gaser.

Läs mer 
Räkna på tak!

www.monier.se  finns nu ett enkelt takberäkningsprogram för dig och dina kunder. Husägaren kan sitta hemma och göra en kostnadsuppskattning på sitt nya tak och skicka en offertförfrågan  direkt till dig som återförsäljare.

Läs mer 
Vi vann ett tak!

Helena och Gunnar Uhr i Hallsberg vann tävlingen ” Vinn ett tak” som pågick under Monier Roof tour. Helena var den som fick ihop bästa motiveringen enligt juryn, kanske blir det ett glaserat tegeltak redan i höst!

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..