TAKET I FOKUS NR 3 2011
Glad Midsommar!

Vi är glada att nybyggnation har kommit igång på allvar. Det är full fart på B2B-sidan där Monier erbjuder projektservice, MPS, där vi är med och stöttar genom hela takprocessen. Vi vill göra lite extra reklam för det nu när det är många projekt på gång, vi har också en ny säljare, Robert Hellströmer som är dedikerad projektsäljare. Hör av er till honom!

I det här numret av Taket i Fokus presenterar vi vinnaren av ”Vinn ett tak” tävlingen som vi hade under våren på vår sajt Alltomtak.se, över 140 husägare som är intresserade av nytt tak deltog! Det visar att det finns ett stort behov på marknaden!
Vi presenterar också vår ”App” – troligen världens första takapplikation för iPhone. Ladda ner den i sommar, där finns mycket nyttigt och roligt!

Vi önskar alla en lång skön taksommar!

Fredrik Heijel och Fredrik Silfver, Key Account och Sales team managers

 

Ladda ner Monier iPhone Appen!

Monier har utvecklat en iPhone Applikation för att underlätta för dig som takläggare. Appen finns att ladda ner gratis och kommer att vara behjälplig i mötet med husägare och vid läggningen av taket. Bland annat innehåller verktyget en unik vinkelmätare!

Läs mer 
Vinnaren i taktävlingen!

På vår konsumentinriktade websajt www.alltomtak.se har nu tävlingen Vinn ett tak avslutats. Vinnaren får takmaterial värt 30 000 kronor. Vem vann?

Läs mer 
Takskola ger trygghet

Över tretusen lektionstimmar tak! Moniers takskola är mycket populär. Här är en sammanfattning över vårens utbildningar och datum för nya tillfällen under hösten 2011.

Läs mer 
Support och säljstöd!

Ny projektsäljare på Monier Robert Hellströmer som vänder sig till arkitekter, samhällsplanerare, hustillverkare och andra som behöver professionellt takstöd i byggprocessen. AnnCharlotte Dalbard är Lead coordinator på Kundservice och följer upp leads - ett affärsstöd såväl för återförsäljaren som för Monier samt en säkerhet för husägaren.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..