TAKET I FOKUS NR 3 2010
Ett fantastiskt takår!

Vilken fantastisk start på året, takförsäljning är nu på topp efter att vintern äntligen släppt greppet. Det är i huvudsak vår försäljning mot ”villa ägaren” som ökat.

Nu lanserar vi ytterligare ett enkelt verktyg för villaägaren på vår WEB, det är vår WEB takkalkylator. Du hittar den på vår hemsida och vi hjälper dig gärna med en länk på din egen hemsida (se också specialnumret at Taket i Fokus som kom den 7 maj). Takkalkylatorn hjälper dig att få merförsäljning, alla konsumenter leder vi vidare till dig som Monier återförsäljare.

I det här numret av Taket i Fokus summerar vi bland annat takturnén och ger semestertips på takresa till Tallin.

Nu kör vi så det ryker, glöm inte tillbehören! Glad sommar!

Håkan Wanselius, Sales Director Nordic and Baltic

Bli Kung av Tak 2011!

Nu kör vi igång King of Roofs 2011! För fjärde gången utser Monier årets takläggare. Vinnaren får, förutom äran att kalla sig King of Roofs 2011, också 10 000 kronor samt representera Sverige i den nordeuropeiska tävlingen North European Roofer of the Year. Tävlingsregler och datum hittar du här.

Läs mer 
Turnén avslutad i Sverige

I en månad har Monier varit ute på takturné, på tio platser runt om i landet, från Malmö till Borlänge. Tack till alla som deltagit; bygghandlare, takläggare, Monierpersonal, Eventpersonal från Rider och framförallt alla besökare!

Läs mer 
Vindskivebeslag till Vittinge

För att på bästa möjliga sätt anpassa vindskivebeslag av plåt till Moniers takpannor (i de fall kunden inte använder våra gavelpannor) har vi nu en modell anpassad för tvåkupiga takpannor och en modell för enkupiga takpannor. Båda kommer att produceras i Moniers fabrik i Kiiu, Estland och finns i tegelrött och svart.

Läs mer 
Semestertips: Takresa till Tallinn

Tallinn är ett populärt semestermål. Det finns mycket att se i den vackra staden, bland annat Tallinns Operahus som har en spännande takhistoria, och inte minst gamla stan som bara har lertegel på husen varav många är enkupiga Vittinge tegel. Trevlig semester!

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..