TAKET I FOKUS NR 2
Vi är redo!

Det är mycket som händer i vår och vi är redo, är ni?.
Vi är också redo på våra fabriker och lagergårdar. Fabrikerna går för högtryck och det är fullt på lagret med pannor och tillbehör. Vi har fått väldigt god respons på vårt nya distributionsupplägg, så vad väntar vi på? Vi är redo!

Nu lanserar vi också vårt takberäkningsprogram, som förenklar takförsäljningen för dig. Ta kontakt med din Monier representant så berättar han mer.

Nytt och spännande är förstås att Monier står redo att åka på takturné runt om i Sverige i april och maj.

Glad påsk!

Håkan Wanselius, Sales Director Nordic and Baltic

Monier på takturné

Detta har världen aldrig skådat, ett gigantiskt tält fyllt med tak! Monier åker runt i tio svenska städer från Malmö till Borlänge på takturné! Missa inte chansen när vi kommer till en stad nära dig!

Läs mer 
Gratis seminarier om Framtidens tak

Monier bjuder dig som har Taket i Fokus på  gratis frukost- eller lunchseminarie på temat Framtidens tak med kostnadseffektivitet, energibesparingar och förenklat takarbete i fokus. Seminarierna pågår under hela takturnén, läs mer om dagar och tider och hur du anmäler dig.

Läs mer 
Vinnare av North European Roofer of the Year

Årets vinnare av tävlingen North European Roofer of the Year gick i år till de estniska takläggarna Oleg Klostskov och Aare Sullakatko för sitt tak i Tallins gamla stad. Alla vinnare i King of Roofs tävlingen fick åka till Danmark och TUN-Bygg mässan. Däribland var också årets svenske vinnare Håkan Rundgren.

Läs mer 
Bästa underlagstaket på marknaden - VELTITECH!

Trött på att slita bort gammal kladdig tjärpapp? Nu slipper du det. Här är det bästa underlagstaket på renoveringsmarknaden, Veltitech, ett vind och vattentätt underlagstak, unikt framtaget för renovering. Veltitech monteras ovanpå befintlig underlagspapp, så nu blir det ännu enklare att lägga om taket.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..