TAKET I FOKUS NR 2 2011
Vi investerar!

Nu har äntligen solen och värmen landat i Sverige och en ny säsong har påbörjats. Det är glädjande att kunna presentera några viktiga investeringar i både fabrik och på webben. Den potentiella takmarknaden i Sverige är stor och med vårt breda sortiment så är vi väl rustade för att möta kundens behov.

Ett bevis på det är att Monier har investerat stort i Vittinge tegelbruk och med den nya lerberedningen får vi tegelpannor med ännu bättre kvalitet och jämnare färg.

Vi har just lanserat nya sajten Alltomtak.se – en konsumentinriktad hemsida om tak, läs mer om den i detta nummer av Taket i Fokus.

Jag vill också passa på att hälsa två nya kollegor välkomna, Mikael Rydhage som är ny säljare på distrikt Sydost och min namne både till förnamn och titel, Fredrik Silfver som är ny Sales team manager och Key Account manager B2C.

Trevlig läsning och en härlig takvår!
Fredrik Heijel
Key Account and Sales Team Manager

Modernisering av Vittinge

Jämnare kvalitet och hållbarare taktegel - det är resultatet av investeringen i en ny lerförberedande process som installeras i Vittinge. En finare, mer mixad lera tidigt i produktionsledet ger en jämnare panna, inte bara ytmässigt utan också gällande färgnyans.

Läs mer 
Alltomtak.se - konsumentsajt för tak!

Monier är först ut att lansera en hemsida bara om tak - här kan takintresserade lätt och snabbt hitta relevant information om tak, takprodukter och hitta återförsäljare och takläggare. Tipsa dina kunder!

Läs mer 
Notiser

I notiserna berättar vi om att kundtjänst har nytt telefonsystem, påminner om vad som gäller vid taklyft och välkomnar två nya personer till säljorganisationen, Fredrik Silfver och Mikael Rydhage.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..