TAKET I FOKUS NR 1 2012
Vi har Norden-premiär för två extraordinära nyheter!

Nästa vecka är väldigt speciell för oss alla på Monier. Då lanserar Monier isolering och nytt UV-beständigt diffusionsöppet underlagstak på Nordbygg. Välkommen att besöka oss i vår monter C21:59, du hittar oss i hörnan längst bort i C-hallen! Du registerar din inträdesbiljett enkelt och helt utan kostnad på Nordbyggs hemsida, www.nordbygg.se. I detta nyhetsbrev kan du läsa mer om vår Nordbygg-satsning samt vårt Clima Comfort -testprojekt, en 1½-plansvilla byggd 1970 i Södertälje - ett projekt som är ett naturligt steg i vårt utvecklingsarbete inom framtidens tak där energifrågorna blir viktigare för varje dag.

Stort grattis säger vi till Peter Byggare i Ljungby som korades till King of Roofs 2012 för ett par veckor sedan! Vinnarhuset kan beskådas i detta nyhetsbrev. Vi vill också passa på att hälsa vår nya säljare Royne Dahlquist på västdistriktet varmt välkommen!

Vi ser fram emot ett spännande takår tillsammans med er. Det alltmer populära ROT-avdraget används flitigt av privata husägare och det är väldigt smart att använda ROT-avdraget just till takrenoveringar då dessa oftast innebär flera arbetstimmar. Behovet för takbyten hos konsumenterna är oförändrat, hur många kompletta tak lyckas vi tillsammans leverera i år?

Vilket fantastiskt takår vi har framför oss, nu kör vi!

Fredrik Heijel och Niclas Olsson
Monier Roofing AB
Key Account och Sales Team Managers

Monier lanserar isolering

Clima Comfort är en helt ny typ av isoleringsplatta på den nordiska marknaden, specialutformad för att minska fukt, spara energi och ge komfort.

Läs mer 
Norden-premiär för två produkter i monter C21:59

Besök oss på Nordbygg i Älvsjö den 20-23 mars! I montern C21:59 erbjuder vi inte bara två revolutionerande nyheter - Divoroll Ultra och Clima Comfort, du kan även blir högst delaktig i våra demonstrationer.

Läs mer 
Sveriges bästa takläggare är korad!

Ett stort grattis till Peter Byggare som är King of Roofs 2012!

Läs mer 
Nytt på takfronten

Välkommen till Royne Dahlqvist, vår nya säljrepresentant i distrikt Väst.
Läs även mer om Moniers You Tube-kanal och förbered dig inför höstens Monier Golf.

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..