TAKET I FOKUS NR 1 2011
Nu vaknar Sverige upp ur Takdvalan!

Nu droppar det från taken och Sverige vaknar upp ur takdvalan som legat som ett kallt täcke över oss sedan november. När snön försvunnit helt och högsäsongen nu börjar står vi på Monier rustade för ett riktigt bra takår.
Marknaden  2011 fortsätter att vara positiv på renoveringssidan också med hjälp av fortsatta ROT-avdraget. Arkitekterna hade mycket att göra under hela 2010 och av det kan vi nu kunna skörda, i och med att nybyggnationen tar fart på allvar.

Under detta år kommer vi också att  presentera mer konkret hur vår utveckling ser ut när det gäller energieffektiva produkter såsom Divoroll, Isolering och Solenergi. Vi återkommer om det i Taket i Fokus.
I detta första nummer 2011 presenterar vi vinnaren av vår tävling King of Roofs 2011, du kan också läsa om nya fraktvillkor och nya websidor. Boka in mässor och takskolor i kalendrarna och läs om pingisturneringen på vår PC-kick off!

Jag vill också passa på att hälsa vår nya säljare Mats Johansson på norrdistriktet varmt välkommen!
Med en önskan om ett bra takår och trevlig läsning,

Fredrik Heijel
Key Account and Sales Team Manager

King of Roofs 2011

Vinnande bidraget i King of Roofs 2011 är ett flerfamiljshus från 1923 i Älvsjö. Ett tak med flera utmaningar, anslutningar och kompletterande produkter, renoverat med ett modernt taktegel. Vill du veta vem vinnaren är? Klicka på Läs mer!

 

Läs mer 
Partner Club Kick-off

Årets kick- off i Moniers Partner Club hölls i Upplands Väsby respektive Göteborg i februari. Många intressanta diskussioner och idéer kom fram. Kvällen avslutades med bordtennis turnering i världsklass!

Läs mer 
Leveransvillkor 2011

Nytt år och nya leveransvillkor som gäller från 1 februari. Vi fortsätter med korta leveranstider och sänker fraktkostnad per panna.

Läs mer 
Nytt på takfronten – Notiser

Mats Johansson är ny säljare på Norra distriktet. Välkommen!  Bland notiserna hittar du också mässor Monier medverkar på och datum för takskolor i vår. Missa inte att takberäknaren på webben har uppdaterats och är nu ännu lättare att använda!

 

Läs mer 
Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..