ROOF PACK JULI
Resultat juli
Sommar och takrenoveringar

Under juli har försäljningen av Divoroll underlagstak stadigt fortsatt uppåt. Kanske är en förklaring att sju av tio villaägare tillbringar sin semester med att renovera villan? Detta är en ökning med 14% jämfört med 2005. Siffrorna kommer från tidningen Vi i Villa. Renoveringstrenden kommer säkerligen att hålla i sig och vi hoppas på många takrenoveringar under sensommaren och hösten.

Resultat i Roof Pack för juli:
1. Persson & Gustavsson AB, Södra Strand (behåller plats 1)
2. XL Bygg Torsby (avancerar från plats 4)
3. XL Bygg Urbans Byggvaror (avancerar från plats 5)
4. Bygma, Trollbäckens Trä (tappar från plats 2)
5. Materialmännen, Vimmerby (tappar från plats 3)
6. Optimera Helsingborg (ny på topp 6)

Persson & Gustavsson AB behåller toppplaceringen. Men det är fortfarande en månad kvar och mycket kan hända i slutspurten.

För tredje året i rad genomför vi säljtävlingen Roof Pack. De sex (6) återförsäljare som under perioden 1 april t o m 31 augusti 2009 har sålt mest Divoroll underlagstak (gäller både Universal och Top RU) vinner en helgresa till Milano den 19-21september 2009. En plats per återförsäljare.

Avresa sker fredag morgon, hemresa måndag morgon och i resan ingår tre nätters övernattning på fyrstjärnigt hotell, nyheter och information från MONIER, guidad sightseeing tour i Milano samt Inter-fotbollsmatch.

Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..