NY VD FÖR MONIER ROOFING AB OCH COUNTRY MANAGER FÖR SKANDINAVIEN

Torbjörn Eriksson tar över posten som VD för Monier Roofing AB. Torbjörn har en bakgrund som Civilingenjör i maskinteknik från KTH. Närmast kommer Torbjörn från Statoil Fuel & Retail, där han var Senior Director Lubricants Nordics. Torbjörn har också tidigare erfarenhet av branschen som VD för ESSVE Sverige AB. 

- Torbjörn har ett starkt kund- och affärsfokus och Monier kommer att gynnas av att ha en person med hans mångsidiga erfarenhet som leder den skandinaviska verksamheten och Sverige i synnerhet, konstaterar Georg Harrasser, Chief Operating Officer för Braas Monier Building Group.

- Jag är mycket stolt över att ha fått förtroendet att leda den skandinaviska verksamheten. Braas Monier Building Group är ett internationellt företag med närvaro i 35 länder, med starka lokala varumärken och starkt fokus på lokal produktutveckling och produktion. Detta gör att vi kan möta de skandinaviska kundernas särskilda behov. Jag ser fram emot att leda företaget mot fortsatt tillväxt och stärka Moniers ledande position inom lutande tak, säger Torbjörn Eriksson.

Torbjörn tillträder från och med den 8 februari 2016

Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..