MONIER FORTSÄTTER UTVECKLA TAKSÄKERHETEN
Nya infästningsdetaljer till Moniers taksäkerhetssystem

Bästa kund,

Som vi informerade i samband med årets prislisteutskick, uppdateras Moniers taksäkerhetssystem med nya infästningsartiklar. Vi börjar leverera det nya sortimentet fr o m den 15 mars 2016.

Nya produktdatablad och monteringsanvisningar finns för nedladdning som vanligt på Moniers hemsida och vår nya taksäkerhetskalkylator är naturligtvis uppdaterad med dessa nya produkter.

Då taksäkerhet är certifierade säkerhetsprodukter är det viktigt att man inte blandar gammalt och nytt.
Vid eventuella frågor, kontakta din Monier representant.

Hälsningar från oss alla på Monier 

Tidigare information som gick ut tillsammans med prislistan:

"Moniers taksäkerhetssystem har blivit uppdaterad med nya träskruvar och vi har även förenklat förpackningskonceptet. De nya certifierade träskruvarna har en Monierlogotyp inpressad i skruvskallen, vilket gör att man vid montage och framtida besiktningar enkelt kan säkerställa att rätt skruv använts. Genom att packa samtliga ingående skruvar och muttrar i skruvsatser till respektive takfäste, förenklas mängdning och plockning på lagergården. De nya skruvarna lanseras under våren 2016.

Vi introducerar även en ny kulör, kallad Silver (RAL9006).

Fästet till takstege är nyutvecklat och ansluts numera till Moniers standard takfästen, vilket medger att takstegen nu även kan monteras på papptak.

1,2 meters paket för snörasskydd finns nu tillgängliga även för Vittinge Original E13. Se respektive takpanneproduktlinje för passande taksäkerhetsprodukter."

Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..