MONIER BREDDAR UNDERLAGSTAKSSORTIMENTET MED FYRA NYA PRODUKTER!
Nu kan vi erbjuda rätt underlag för varje tak!

Med Moniers diffusionsöppna underlagstak Divoroll kan taken andas och släppa ut den överflödiga ånga som bildas i hushållet, samtidigt som de skyddar mot regn och snö. Divoroll är slitstarka, genomtrampningssäkra samt lätta och ergonomiska att lägga.

Nu lanserar Monier DIVOROLL PRIMA, ett kostnadseffektivt alternativ bland moderna underlagstak som kan läggas på råspont eller monteras frihängande. Divoroll Prima har en patenterad lösning med dubbla klisterkanter och den uppfyller alla krav på genomtrampningsskydd. Läs mer om Divoroll Prima här.

Monier blir en komplett underlagstaksleverantör med sina nya, bitumenbaserade underlagtak. TERFELT TACK, BIOFELT TAPE och YEP 2200 kan läggas på ventilerade takkonstruktioner med fast underlag. Produktutvecklingen har skett i samarbete med den ledande italienska producenten, SilCart, som har en lång erfarenhet av bitumenprodukter på den nordiska marknaden. Läs mer om Moniers bitumenbaserade underlagstak här.

En stor del av renoveringsmarknaden använder bitumenbaserade produkter och Monier kan nu erbjuda ett komplett utbud både för traditionella och moderna taklösningar.  Nu blir det lätt att hitta rätt produkt till varje tak!

För mer information om Moniers underlagtak, kontakta din Monier representant eller vår kundtjänst på takinfo@monier.com

 

 

Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..