ETT UNIKT, NYTT SYSTEM FÖR TAKSÄKERHET FRÅN MONIER

Monier lanserar nu ett eget, unikt system för taksäkerhet! Vi erbjuder en komplett lösning för alla typer av tak, inklusive papp och plåt. Moniers taksäkerhetsprodukter är konstruerade för att förenkla arbetet vid montage. Hela systemet är dessutom utvecklat för att underlätta logistiken i alla led.

SNABB OCH SÄKER MONTERING SAMT ENKLARE LOGISTIKHANTERING

Vår smarta serie är uppbyggd som ett modulärt system, dvs ett begränsat antal delar som ändå möjliggör ett stort antal kombinationer.

Vår patenterade serie av takfästen innebär helt nya förutsättningar vid taksäkerhetsmontage. Den smarta, revolutionerande konstruktionen med förmonterade pressbultar underlättar arbetet och antalet lösa skruvar minimeras. Se filmerna om montering.

Men det är inte bara den enkla och snabba monteringen som är intressant. Med vårt smidiga förpackningskoncept får du ännu fler fördelar bl a:

• tydligt märkta förpackningar som underlättar mottagningskontrollen och tack vare våra platta, stapelbara förpackningar kan produkterna packas och levereras i "rätt ordning", dvs så som de skall monteras
• skruvar och muttrar levereras i plastlådor, inga kartonger som kan bli våta och falla samman.

Allt detta kommer framför allt fackmannen som monterar tak att ha glädje av i sitt arbete. Arbetsmoment som förenklas gör jobbet effektivare och bekvämare att göra - det tjänar alla på.

Formgivningen är smäcker som gör att produkterna smälter väl in i takytan - en egenskap som värdesätts av många husägare. Vi erbjuder även kompletta villapaket.

Moniers nya taksäkerhetssystem finns i tre olika kulörer: tegelröd, svart och grå. Fler kulörer är under utveckling.

Läs mer i detalj om olika taksäkerhetsprodukter här.

Du är även välkommen att kontakta din Monier representant för demo.

En säker takhöst önskar vi alla på Monier

Om du inte vill ha det här nyhetsbrevet längre, klicka här. För att avregistrera dig.

Ifall du inte kan läsa det här nyhetsbrevet, var god och klicka här..